Με τον Αντρέα Τρινκιέρι στην άκρη του πάγκου καταστρώνει τα πλάνα της η Παρτίζαν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως δήλωσε ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς.

Ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως ο Ιταλός κόουτς παραμένει στο «τιμόνι», καθώς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, ωστόσο μπορεί να το «σπάσει» εφόσον καταβάλει το αντίστοιχο ποσό, όπως κάνουν οι παίκτες.

«Ξέρω πολύ καλά τον Τρινκιέρι και επικοινωνώ κατευθείαν με εκείνον στο τηλέφωνο. Αυτή την στιγμή είναι ο προπονητής της Παρτίζαν, καθώς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς στο «Informer», για να συμπληρώσει:

«Τόσο οι παίκτες, όσο και ο προπονητής έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν να αποχωρήσουν, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποζημιωθεί η ομάδα, από μία ενδεχόμενη αποχώρησή τους. Ο προπονητής μπορεί να πληρώσει το συμβόλαιό του και να πάει σε άλλη ομάδα. Ωστόσο, όπως έχουν αυτή την στιγμή τα πράγματα, ο Αντρέα Τρινκιέρι συμπεριφέρεται ως προπονητής της Παρτίζαν. Κάνουμε πλάνα για την επόμενη σεζόν. Εάν υπάρξουν αλλαγές, τότε θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube