Πολύ πιθανό να παραμείνει στην Ούνιξ Καζάν ο Έρικ ΜακΚόλουμ!

Όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Εβγκένι Μπογκάτσεβ, ο Αμερικανός γκαρντ είναι πρόθυμος να δεχθεί μείωση μισθού και να συνεχίσει στη ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο izvestia.rs ο Εβγκένι Μπογκάτσεβ:
- Για τον ΜακΚόλουμ: «Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον ατζέντη του ΜακΚόλουμ. Είπε πως ο Έρικ είναι έτοιμος να δεχθεί μείωση. Αυτό είναι αξιέπαινο, με δεδομένο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ας δούμε πως θα τελειώσουν όλα. Πιθανώς σε 7-10 ημέρες να είναι πιο ξεκάθαρο το τι μπάτζετ θα έχουμε για τη σεζόν 2020-21, οπότε και θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά για τα νέα συμβόλαια».

- Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στη χώρα: «Υπάρχουν πολλές προβλέψεις επί του θέματος. Θα αρχίσουμε να παίζουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου; Ωστόσο, τα κρούσματα στη χώρα δεν μειώνονται. Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Επίσης, κανείς δεν εγγυάται ότι το δεύτερο κύμα του ιού δεν θα αρχίσει και η σεζόν δεν θα σταματήσει ξανά στα μισά. Συνεπώς, στην διαδικασία των συμβολαίων θα υπάρχουν κάποιοι όροι. Για παράδειγμα, αν η σεζόν υπό όρους τον Νοέμβριο, ο παίκτης θα πάρει ένα ποσοστό του ετήσιου μισθού του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube