Χαρούμενος και για τη νίκη επί της Άνβιλ, αλλά και για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Β’ γκρουπ του BCL εμφανίστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου και εκθείασε στον Νίκο Ρογκαβόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τη νίκη επί της Άνβιλ και για τη 2η θέση: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας γι' αυτή τη νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Ξέραμε από την αρχή πόσο δύσκολο ήταν να παίξεις σε αυτόν τον όμιλο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που πήραμε αυτό που αξίζαμε, τη δεύτερη θέση. Όσο για το παιχνίδι, δεν ήταν εύκολο να συγκεντρωθούμε 100%, γιατί ξέραμε ότι η Άνβιλ ερχόταν με απουσίες. Προσπαθήααμε να εξηγήσουμε πόσο σημαντικό ήταν να έχουμε συγκέντρωση. Ήμασταν σοφτ στο ξεκίνημα και γι' αυτό η Άνβιλ είχε μικρό προβάδισμα. Αλλάξαμε τα πάντα, ειδικά στο δεύτερο μέρος, παίξαμε καλύτερη άμυνα και νικήσαμε. Είμαστε χαρούμενοι και τώρα προετοιμάζουμε την ομάδα για την επόμενη πρόκληση».

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Νίκου Ρογκαβόπουλου: «Μας βοήθησε πολύ, τον ευχαριστούμε και περιμένουμε να είναι και πάλι καλός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.