Πολίστρια του ΠΑΟΚ παρέμεινε η Παρασκευή Γραικού. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την παραμονή της 19χρονης περιφερειακής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Παρασκευή Γραικού, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 2005 και με ύψος 170cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στον ‘δικέφαλο’ ύστερα από την περυσινή πετυχημένη σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Παρασκευή Γραικού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ φέτος κι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνεργασίας μας αυτή. Ξεκινάει λοιπόν μία νέα χρονιά με όρεξη και νέους στόχους.

Έτσι κι εγώ, με τη σειρά μου, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στην εκπλήρωση των στόχων, ξεκινώντας από την είσοδό της στην εξάδα του πρωταθλήματος. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αδερφούς Νικολαΐδη και την προπονήτρια μας, Χρυσούλα Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.