Πόλο

Ανακοίνωσε Μπονέλο ο ΠΑΟΚ

Η Αμπι Μπονέλο θα αποτελέσει τη νέα πολίστρια του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν.

Πολίστρια του ΠΑΟΚ έγινε την Τρίτη η Αμπι Μπονέλο. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης διεθνούς Μαλτέζας φουνταριστής για τον επόμενο χρόνο.

Η Μπονέλο την τελευταία διετία αγωνιζόταν στη γαλλική Νις, ενώ ήταν αρχηγός της Κ17 της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Άμπι Μπονέλο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στη Μάλτα στις 7/11/2000, η Άμπι Μπονέλο αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει ύψος 172cm.

Η Άμπι Μπονέλο είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Μάλτας, με την οποία έχει συμμετάσχει σε προκριματικές φάσεις τόσο του παγκόσμιου, όσο και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μάλιστα, υπήρξε κι αρχηγός της Κ17.

Σε συλλογικό επίπεδο, ήταν αρχηγός της Σαν Ζιλάζ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Μάλτας το 2022. Οι επόμενες αγωνιστικές περίοδοι τη βρήκαν στην Γαλλία, παίζοντας με το σκουφάκι της Νις.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Άμπι Μπονέλο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν μία άκρως ενδιαφέρουσα απόφαση, καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο με πολύ μεγάλη και πλούσια ιστορία. Έχω βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη, μία πόλη η οποία έχει πολλά να σου προσφέρει.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με πλούσια αθλητική κουλτούρα, ο οποίος πρωταγωνιστεί κι έχει μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους του».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Άμπι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x