Πόλο

Δεύτερη ήττα κι αποκλεισμός για ΠΑΟΚ

Ήττα-αποκλεισμός για ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε 10-12 από την Ντούισμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του EuroCup πόλο ανδρών κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Εκτός των ομίλων του EuroCup πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» έχασε 10-12 από τη γερμανική Ντούισμπουργκ γα τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου που διεξάγεται στη Σλοβενία και, με 0/2 μετά την ήττα από την Ορτίτζια την Παρασκευή, έμεινε εκτός της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με το ματς της Κυριακής κόντρα στην «οικοδέσποινα» Τρίγκλαβ να είναι πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστή τον Καρατζά, προηγήθηκε 2-0 και 3-1. Με τη συμπαράσταση του Ντέλιτς, ο «δικέφαλος» έφτασε στο 7-4 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Ντούισμπουργκ με τις αντεπιθέσεις έφτασε στην ανατροπή και το 9-8 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η ψυχραιμία των Γερμανών στις επιθέσεις τους έφερε το τελικό 12-10.


Οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 5-1, 3-2

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 3, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν, Καρατζάς 3, Σιορδίλης

Τα γκολ της Ντούισμπουργκ πέτυχαν: Γκουσάκοφ 5, Γκεργκελάιφι 2, Αϊντνερ 1, Σίμιτς 1, Λ. Μέτεν 1, Ε. Μέτεν 1, Ντολφ 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x