Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού την επομένη της βαριάς ήττα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1 στην Τούμπα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για ένα εφιαλτικό βράδυ, τονίζοντας πως η ομάδα είναι φανερό ότι βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. «Το 4-1 διαμορφώθηκε στο τέλος, αλλά αν δει κανείς συνολικά το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος. Δεν μπορώ να καταλάβω όσους λένε πως ο Παναθηναϊκός ήταν μέχρι ένα σημείο καλός. Η ουσία είναι πως η ομάδα βρίσκεται σε αποσύνθεση, με τους παίκτες να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Δεν είναι σύμπτωση ότι έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός πρώτος γκολ στα 7 από τα 9 παιχνίδια των playoffs. Όλο αυτό εξηγείται. Η ψυχολογία δεν είναι καλά και η ομάδα είναι, πλέον, σε πολύ δύσκολη θέση και ενώ τα δύσκολα είναι μπροστά».

Για τον Φατίχ Τερίμ, δε και τις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε: «Οι παίκτες δεν πιστεύουν στον προπονητή και ο προπονητής δεν πιστεύει στους παίκτες. Εγώ καταλαβαίνω με τις δηλώσεις του ότι θέλει να βγάλει το ρόστερ ότι δεν κάνει. Έχει ακυρώσει τους παίκτες».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube