Ως έναν παίκτη που περιμένει και μάλιστα να βοηθήσει άμεσα με τη μεγάλη ποιότητα του χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσανάκας τον Γιουσούφ Γιαζίτσι.

Μεταφέροντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σημείωσε πως οι νεότερες πληροφορίες από το χθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο κάνουν λόγο για ένα καλό πρώτο ημίχρονο του Τούρκου, στο οποίο φανέρωσε δείγματα από την κλάση του. Πέραν του γκολ που λέγεται ότι ήταν μάλιστα και αρκετά ωραίο, ήταν δραστήριος, με πρωτοβουλίες και έδειξε πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι. Ανέφερε δε, πως ο Γιαζίτσι εκτός από την κορυφή της επίθεσης, θέση στην οποία ξεκίνησε το ματς, έπαιξε και στο "10" , με τον νεαρό Λόλη να περνά σέντερ φορ.

Η πρώτη έστω και ανεπίσημη εμφάνιση του 27χρονου έκανε χαρούμενο τον Μεντιλίμπαρ και τόνισε πως πλέον ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για να τον δούμε και σε επίσημα ματς.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσανάκας μίλησε για τις σχεδόν τέσσερις γεμάτες ημέρες ρεπό και τα προβλήματα των Τσικίνιο, Ζέλσον, Γουίλιαν, οι οποίοι θα έχουν σημαντικότατο ρόλο στην ομάδα μέχρι και τη διακοπή του Νοεμβρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube