Περικοπές στους μισθούς θα κάνει και η Βίρτους, όπως επιβεβαίωσε ο Μάρκος Ντελία.

Ο Αργεντινός σέντερ δήλωσε πως είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις των παικτών με τη διοίκηση της ομάδας από την Μπολόνια για το ύψος της μείωσης που θα έχουν στα συμβόλαιά τους.

«Για εμάς εδώ στην Ιταλία η καραντίνα ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου, αλλά για μερικές ημέρες κάναμε κάποιες προπονήσεις 2-3 ατόμων. Όλοι περιμέναμε την απάντηση της λίγκας. Στη συνέχεια, η ομάδα αποφάσισε να σταματήσει τις προπονήσεις και όλοι συμφωνήσαμε να μείνουμε σπίτι», δήλωσε αρχικά στο «Radio Marca» ο Μάρκος Ντελία και πρόσθεσε:

«Μας είπαν ότι πολλές ομάδες συμφώνησαν στις περικοπές των μισθών. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα καταλήξουμε σε συμφωνία».

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Λουίς Σκόλα της Αρμάνι Μιλάνο: «Μίλησα μαζί του από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η καραντίνα. Είναι ακόμη στην Ιταλία με την οικογένειά του. Έχει τέσσερα παιδιά, οπότε οι μετακινήσεις είναι δύσκολες για εκείνον. Αλλά, είναι καλά στο σπίτι του στο Μιλάνο. Πιθανότατα θα επιστρέψουν στην Αργεντινή το καλοκαίρι, όταν λήξει η καραντίνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube