Με ύψος 1,80 και βάρος 57 κιλά η Ρωσίδα αθλήτρια στίβου Ντάρια Κλίσινα «κλέβει τις εντυπώσεις» και απτή απόδειξη είναι οι 122.000 ακόλουθοι που έχει στο Instagram.

Η εντυπωσιακή ξανθιά άλτρια του μήκους βιώνει τώρα στιγμές μοναξιάς στη Βραζιλία καθώς είναι η μοναδική αθλήτρια στίβου της Ρωσίας που της είχε επιτραπεί να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.



Η 25χρονη Ντάρια, μετά τον αποκλεισμό της ρωσικής ομάδας στίβου για χρήση αναβολικών, προσέφυγε στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (Court of Arbitration for Sport, CAS) και δικαιώθηκε.

Όμως, όπως δήλωσε η ίδια, αισθάνεται μοναξιά χωρίς τους 67 συναθλητές της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και ανέφερε ότι θα προτιμούσε να ήταν μαζί της όλη η ρωσική ομάδα στίβου.



«Είναι πολύ σκληρό να είσαι η μόνη Ρωσίδα, συνήθως είμαστε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη υποστήριξη και τώρα είμαι μόνη. Θέλω τη ρωσική ομάδα εδώ μαζί μου», δήλωσε η 25χρονη καλλονή.

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια προσέφυγε στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, επειδή η διεθνής ομοσπονδία στίβου (IAAF) την είχε αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, παρά το γεγονός ότι αρχικά πληρούσε τα κριτήρια που είχαν τεθεί για τους αθλητές της χώρας της και είχε δεχθεί να αγωνιστεί με τη σημαία της ΔΟΕ.



Η εντυπωσιακή αθλήτρια ανεβάζει στο Instagram σέξι selfies με μπικίνι ενώ πρόσφατη φωτογραφία της σε παραλία, που την δείχνει να τσεκάρει το κινητό της, απέσπασε 10.700 likes.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube