Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη και της αναμέτρησης με τη Μάλμε που ακολουθεί για το Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας, με αφορμή τη διαπίστωση ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού «έσβησαν» τις μηχανές μετά το γρήγορο 2-0, σχολίασε ότι την Πέμπτη στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε θα φανεί αν είχαν το μυαλό τους στην Ευρώπη.

«Όχι ότι αυτό ήταν καλό. Αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει μία ελπίδα», σχολίασε και επισήμανε πως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πλέον ότι είναι συμπτωματικό μετά από κάθε διακοπή πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός να εμφανίζεται έτσι, ενώ χαρακτήρισε «απερίγραπτη» την εικόνα της ομάδας ανασταλτικά και υπογράμμισε πως όταν ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να γυρίσει το ματς μετά το 2-2 δεν είδαμε σχεδόν τίποτα, πέραν μίας φάσης, πολύ απλά γιατί δεν είδαμε τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν προσωπικότητα.

Τέλος, στην ερώτηση αν πρέπει να κάνει κάτι ο Ολυμπιακός τώρα για να αλλάξει η εικόνα του, είπε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι… προσευχές, για να βγουν οι μεταγραφές των πολλών επιθετικογενών παικτών που πήρε και μέχρι στιγμής έχουν δώσει ελάχιστες βοήθειες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube