Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και του αγώνα που ακολουθεί με τη Λιόν στο Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέλυσε τη σημασία που έχει για τους Πειραιώτες το παιχνίδι με τους «κίτρινους», τόσο από πλευράς βαθμολογικής πλευράς όσο και από πλευράς ψυχολογίας, τόσο γενικότερα όσο και ειδικότερα, ενόψει και του ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους την Πέμπτη, στην πάντα δύσκολη για τις ελληνικές ομάδες Γαλλία, κόντρα στους «Λιονέ».

Όσον αφορά την ενδεκάδα, είπε ότι μάλλον θα υπάρχει μία αλλαγή με τον Κάρμο, τονίζοντας μάλιστα δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν παίξει δίπλα του και ο άλλος αριστεροπόδαρο, ο Πιρόλα, ενώ για τον Ολιβέιρα είπε ότι έχει τις πιθανότητές του, αλλά από τη στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει δείξει τίποτα στις προπονήσεις, είναι δύσκολη η πρόβλεψη.

Τέλος, στάθηκε στην παρατεταμένη απουσία του Ρέτσου, ο οποίος είναι εκτός δράσης από τα μέσα Αυγούστου και υπό αυτές τις συνθήκες, και ιατρικά έτοιμος που φαίνεται να είναι, λογικά δεν θα παίξει ούτε την Πέμπτη τουλάχιστον ως βασικός στη Λιόν. Πρόβλημα σημαντικό είναι και του Μασούρα, ο οποίος ήδη έχει χάσει δύο παιχνίδια από τον τραυματισμό του στην Εθνική και με τα μπρος-πίσω για την ετοιμότητά του, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος πότε ακριβώς θα επιστρέψει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube