Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως ήταν λογικό να αντιδράσουν οι παίκτες του μετά την κακή ήττα από τον Κολοσσό και πως κάποια στιγμή θα έβγαζαν τον εγωισμό τους στο παρκέ. Θεωρεί πως στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε ρόλο η κούραση από τα συνεχόμενα ματς και πως πλέον με ένα μόνο ματς την εβδομάδα θα είναι πιο «φρέσκοι» για να ανταποκριθούν και πιστεύει πως είναι τιμή να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά: «Όπως ξέρετε, παίζαμε με μια ομάδα που έπαιζε για την πρώτη θέση του ομίλου. Έκανε πιο δύσκολη την προσαρμογή μας, επειδή ήμασταν στην τελευταία θέση. Παρόλα αυτά και την κατάσταση των δύο τελευταίων ημερών και τις συνεχόμενες ήττες, κάναμε το βήμα μπροστά, μείναμε ενωμένοι και κάναμε μια καλή νίκη για ψυχολογικούς λόγους.

Πιστεύω θα μας βοηθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν που έχουμε δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Μετά από μία κακή εμφάνιση, η ομάδα προσπαθεί να αντιδράσει. Έπαιξαν ρόλο οι συνεχόμενες ήττες. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα με αθλητικό εγωισμό και ήταν φυσιολογική η αντίδραση. Το προηγούμενο ματς ήταν και θέμα ενέργειας, γιατί προερχόμασταν από δύο δύσκολα παιχνίδια και ταξίδια.

Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την κούραση, δυστυχώς δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο τρόπος που παλέψαμε στο δεύτερο έδειξε ότι δεν είμαστε αδιάφοροι. Η ομάδα προσπαθεί και παλεύει. Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα, θα μπορέσουμε να είμαστε περισσότερο "φρέσκοι" για να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για τον αθλητικό εγωισμό των παικτών για τον οποίο έκανε λόγο και αν αυτός, αποτελεί στοιχείο για να επιτευχθεί ο στόχος στην Ελλάδα, απάντησε... «Δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά είναι ένα στοιχείο. Πιστεύω ότι σε άλλες ομάδες, που μπορεί να μην υπάρχει αυτό, δηλαδή στις δύσκολες στιγμές να κρύβονται κάποιοι παίκτες, σε εμάς δεν υπάρχει. Στα δύσκολα αποτελέσματα υπάρχουν παίκτες να κάνουν βήμα μπροστά.

Στις επόμενες είκοσι μέρες, που θα κάνουν και κανονικές προπονήσεις αυτά τα δύο νέα παιδιά, θα βοηθήσουν για το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα».

Όσο για το αν υπάρχει κάτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή του συμμετοχή φέτος; «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος οργανισμός. Δεν έχει σημασία το τι επιλέγουν τα πρόσωπα, πρέπει να παλεύεις όλα τα παιχνίδια. Το ότι είχε και ευρωπαϊκή εμπειρία φέτος τιμάει την ιστορία του συλλόγου, παρότι η πορεία δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο κόσμος. Δε νομίζω ότι έχασε κάτι από τη συμμετοχή. Για το πρεστίζ της ομάδας, είναι σημαντικό να παίζει στην Ευρώπη».

Ο Ααρον Μπεστ συμπλήρωσε πως: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Ο στόχος μας ήταν να επανέλθουμε στις νίκες και να ξεπεράσουμε τη κατάσταση, να δείξουμε μαχητικό πνεύμα, όπως και κάναμε από την αρχή ως το τέλος.

Βγάλαμε μερικές ωραίες άμυνες, βγάλαμε κάποια ωραία σουτ και νομίζω ότι πρέπει να έχουμε το αίσθημα της ικανοποίησης από τη σημερινή εμφάνιση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.