Η πρόσληψη του Στιβ Νας στον πάγκο των Νετς προκάλεσε μεγάλη κουβέντα. Πολλοί μίλησαν για εύνοια στον Καναδό παλαίμαχο πλέι μέικερ έναντι άλλων υποψηφίων λόγω της καριέρας του αλλά και επειδή είναι λευκός. Ο ίδιος δεν το αρνήθηκε.

«Σίγουρα ευνοήθηκα από το λεγόμενο λευκό προνόμιο. Φυσικά η κοινωνία μας έχει πολλά να διορθώσει, αλλά δεν θεωρώ πως η δική μου πρόσληψη ταιριάζει απόλυτα στην κουβέντα. Αντιλαμβάνομαι πως πήδηξα κάποια στάδια από πολλές απόψεις, όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες εμπειρίες που έχω εγώ λόγω της καριέρας που είχα ως παίκτης», τόνισε.

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία, με ένα φανταστικό ρόστερ. Οι Νετς έχουν δημιουργήσει μια καταπληκτική οικογένεια και χαίρομαι που θα είμαι μέλος. Το τάιμινγκ και η ευκαιρία είναι μοναδικά», πρόσθεσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Κάιρι Ίρβινγκ. «Ο Κάιρι είναι από τους αγαπημένους παίκτες μου όλων των εποχών. Η ποιότητά του είναι τρομερή και θα είναι χαρά μου να είμαι προπονητής του. Έχουμε μια σχέση από τότε που ήταν ρούκι και χαίρομαι που θα τον δω να συνεχίζει να δείχνει το μεγαλείο του στο παρκέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube