Μία σημαντική είδηση προέκυψε από την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη που έγινε για το μέλλον της Αδριατικής λίγκας.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι ολοκλήρωσή της για φέτος, ωστόσο ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, εξέφρασε έναν σημαντικό προβληματισμό, εφόσον το καλεντάρι πάει μέχρι τον Ιούλιο.

Κι αυτός, είχε να κάνει με τον Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Ιταλός κόουτς είχε υπογράψει το 2018 τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου, ωστόσο βάσει της συμφωνίας, στις 20 Ιουνίου του 2020 μπορεί να κάνει χρήση του σχετικού όρου και να υπογράψει σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Στο μεταξύ, ο Τύπος της Σερβίας το πήγε λίγο… παραπέρα το θέμα του Τρινκιέρι, λέγοντας πως έχει προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας, εμπλέκοντας ακόμη και το όνομα του Παναθηναϊκού. Για τον λόγο αυτό, ο ατζέντης του Ιταλού κόουτς, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, διέψευσε τις φήμες αυτές, χρησιμοποιώντας μία ατάκα ενός «ποδοσφαιρικού» συνάδελφού του, του Μίνο Ραϊόλα:

«Όπως θα έλεγε και ο συνάδελφός μου, Μίνο Ραϊόλα: Αρκετοί Πινόκιο στα Μέσα και γύρω από τον κόσμο του μπάσκετ κατασκευάζουν ιστορίες για τον Αντρέα Τρινκιέρι και την Παρτίζαν», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο Σέρβος μάνατζερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube