Ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζει τον Μπάμπη Κωστούλα το «Football Talent Scout». Ο γνωστός λογαριασμός που ασχολείται με τα… next gems του αθλήματος και εστιάζει σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές απ’ όλο τον πλανήτη, έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Έλληνα επιθετικό του Ολυμπιακού.

Η ιστοσελίδα είναι φερέγγυα σε τέτοια ζητήματα, απαριθμεί σχεδόν 300 χιλιάδες ακόλουθους και έχει ασχοληθεί και άλλες φορές πάντως με Έλληνες παίκτες, όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης, ο Μουζακίτης και ο Τζήμας.

«17 ετών. Ένα από τα πιο συναρπαστικά ελληνικά ταλέντα που έχω δει. Τεράστιο μέλλον μπροστά του» αναφέρει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια κάνει ειδική μνεία στα επιτεύγματά του το τελευταίο διάστημα.

-2 αγώνες & 5 γκολ για τον Ολυμπιακό u19
-Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα
-Γκολ στο ντεμπούτο του στην Ελλάδα u21


Μάλιστα, στην ιστοσελίδα του εν λόγω λογαριασμού, αναφέρονται στα προτερήματά του, λέγοντας πως αυτά είναι τα τελειώματά του, το ένστικό του, η κίνηση χωρίς την μπάλα, η τεχνική του κατάρτιση, το θάρρος του αλλά και το ότι είναι δουλευταράς.

Φυσικά, γίνεται λόγος και σε άλλα θετικά στοιχεία που διαθέτει ο 17χρονος στράικερ, ενώ υπάρχει μεγάλη ανάλυση και για το στιλ παιχνιδιού του και τα όσα κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αφορμή ασφαλώς και στάθηκε μεταξύ άλλων, το απίθανο γκολ που σκόραρε στο φιλικό των ελπίδων με την Σλοβακία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube