Η Εθνική Ελπίδων δίνει απόψε (15/10, 19:00) ένα ματς «τελικό» κόντρα στην Κροατία για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro U21!

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη δοκιμάζεται στην έδρα της Κροατίας με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα οι διεθνείς μας θα μείνουν εκτός συνέχειας.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της μεγάλης αυτής αναμέτρησης, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Τάσος Μπακασέτας, πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τονώνοντας το ηθικό τους και δίνοντάς τους χρήσιμες συμβουλές για το ματς, αλλά και για το πώς πρέπει να ζήσουν ένα τέτοιο παιχνίδι!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας:

«Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Είμαι σίγουρος πως είστε όλοι έτοιμοι και δεν σας λείπει απολύτως τίποτα, ακόμα και αυτοί που είναι από τον πάγκο με τη θέλησή τους μπορούν να δώσουν πράγματα. Θεωρώ πραγματικά πως είστε μία πολύ καλή φουρνιά παικτών γιατί δεν σας λείπει τίποτα, έχετε παραστάσεις από τις ομάδες σας, δεν σας λείπει τίποτα. Υπάρχει πολύ ταλέντο και από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει θέληση από το πρώτο λεπτό και θα παίξει ρόλο το πόσο αποφασιστικοί είστε. Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά γιατί θα τα θυμάστε σε όλη σας τη ζωή. Είμαι σίγουρος ότι είστε μια παρέα και υπάρχει καλό κλίμα. Θέλω να σας πω και να σκεφτείτε πως ο κάθε ένας από εσάς σήμερα θα κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Όταν το πιστέψετε και πιάσετε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης, μπορείτε να τα καταφέρετε.

Προσπαθήσω να δω το παιχνίδι και σας εύχομαι καλή επιτυχία, να βγείτε πρώτα απ' όλα υγιείς από τον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος αν ακολουθήσετε το πλάνο του προπονητή και βάλετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα στο ματς, τότε θα πανηγυρίσετε μια μεγάλη νίκη και την πρόκριση που σας αξίζει για να συνεχίσετε αυτό το ταξίδι. Εύχομαι τα καλύτερα
».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube