Απολαυστικός για ακόμα μια φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο, σε δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 1-1 της Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκλεψε ξανά την παράσταση με τις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του ματς στην Κωνσταντινούπολη, μιλώντας για την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει, εκφράζοντας την επιθυμία η επόμενη ομάδα του να μην παίζει στις διοργανώσεις της UEFA, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την εμφάνισή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε:


«Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να είναι όταν φύγω από τη Φενέρμπαχτσε, να πάω σε μια ομάδα που δεν παίζει στις διοργανώσεις της UEFA. Οπότε, αν κάποια Αγγλική ομάδα που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας χρειάζεται προπονητή σε δύο χρόνια, είμαι έτοιμος να πάω, και δεν έχω να δηλώσω τίποτα άλλο για αυτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι, παίξαμε φανταστικά κόντρα σε μια ομάδα που θεωρητικά, είναι καλύτερη από εμάς. Η Γιουνάιτεντ πήρε έναν πόντο κόντρα σε εμάς, όχι το αντίθετο. Είπα στους παίκτες μου ότι αν παίζουμε έτσι στην Τουρκία, θα διαλύουμε τον κάθε αντίπαλο. Φυσικά, η Premier League έχει περισσότερη ποιότητα, περισσότερη ενέργεια, περισσότερη ταχύτητα, τα πάντα. Πιθανότατα στην Αγγλία θα μιλούν για τις απουσίες της Γιουνάιτεντ, αλλά δεν γνωρίζουν πόσοι δικοί μας παίκτες ήταν εκτός»
.



Για τον διαιτητή του ματς και την αποβολή του: «Μετά το τέλος του ματς μου είπε κάτι φανταστικό. Μπορούσε να δει ταυτόχρονα την δράση στη μεγάλη περιοχή και το πώς συμπεριφερόμουν εγώ στον πάγκο. Τον συγχαίρω γιατί είναι απίστευτος σε αυτό που κάνει. Η περιφερειακή του όραση ήταν φοβερή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε το ένα μάτι στο πέναλτι και το άλλο στον πάγκο και παρακολουθούσε τη συμπεριφορά μου. Αυτή είναι η εξήγηση που μου έδωσε, για αυτό είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές στον κόσμο. Αν κάνω έφεση θα τιμωρηθώ για έξι μήνες, οπότε δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο. Από τον τελικό του Conference League το 2023, δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω. Έτσι έχουν τα πράγματα. Για αυτό λέω ότι ίσως στο μέλλον να είμαι καλύτερα χωρίς ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Άνευρος για 70 λεπτά ο ΠΑΟΚ, μπαλάρα στο τέλος, αν είχε ακόμη 2-3 λεπτά θα κέρδιζε»

Αντύπας: «Μανούλα σε τέτοια ματς ο Ολυμπιακός, θα μας απασχολήσει και φέτος στην Ευρώπη»

ΠΑΟΚ: Γκολ από φορ μετά από 33 μέρες-Ολοταχώς για ρεκόρ ο Μπάμπα

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί μια ανάσα από το ρεκόρ και το 80% στα πέναλτι

Ζέλσον Μαρτίνς: «Χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω ξανά την ομάδα μου»

Κανένας δεν έχει περισσότερα γκολ στην Ευρώπη από τότε που έκανε ντεμπούτο ο Ελ Κααμπί!

Μεντιλίμπαρ: «Έξω για 3-4 εβδομάδες ο Ορτέγκα, θα δούμε για Πιρόλα - Τα ματς της Ευρώπης μάς ταιριάζουν περισσότερο»

Κοστίνια: «Αντέξαμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό - Σημαντικό να κρατάμε το μηδέν»

Ρέτσος: «Αποδεικνύουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Χριστόγλου: «Ρε μπαγάσηδες, γιατί δεν μπορείτε να τα κάνετε αυτά στην Ελλάδα;»