Το πρόβλημα στο εύκολο γκολ συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ, με τους φορ του να διατηρούν τις χαμηλές επιδόσεις τους. Το τέρμα του Τισουντάλι, με το οποίο οι πρωταθλητές μείωσαν σε 1-2 απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν (προτού ισοφαρίσει στο φινάλε ο Μπάμπα για το τελικό 2-2) ήταν το πρώτο που παίρνουν από κάποιον από τους σέντερ φορ τους μετά από 33 μέρες.



Η τελευταία φορά που κάποιος εκ των Μπράντον, Τισουντάλι, Σαμάτα και Τσάλοφ είχε βρει δίχτυα, ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ρώσος είχε βάλει κόντρα στο βολέ του τερματοφύλακα του Βόλου διαμορφώνοντας το 1-4 για τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό. Ο Τισουντάλι έφτασε με το χθεσινό τα δύο γκολ, ενώ ένα έχει ο Τσάλοφ και «άσφαιροι» παραμένουν οι Μπράντον και Σαμάτα.



Αντίθετα, ο Μπάμπα με το χθεσινό του γκολ έφτασε τα 4 ήδη φέτος και μοιράζεται την πρώτη θέση των σκόρερ του «Δικεφάλου» με τους Σβαμπ και Τάισον. Πέρσι ο Γκανέζος μπακ είχε 6 γκολ σε όλη τη σεζόν και με τη φόρα που έχει πάρει δείχνει έτοιμος να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ. Σε καμία άλλη σεζόν στην καριέρα του δεν είχε σημειώσει πάνω από δύο γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x