Europa League

Τσορμπατζόγλου: «Τα πρώτα 70 λεπτά ο ΠΑΟΚ ήταν σαν να παίζει σε αγώνα επίδειξης - Στο τέλος έγινε το φυσιολογικό»

Ακούστε το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη «μάχη» του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν και τον πρώτο βαθμό του «Δικεφάλου» στη διοργάνωση, που ήρθε δια πυρός και σιδήρου!

Το σχόλιό του για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα (2-2) έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα.

«Βγήκαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος, οι οποίες μάλιστα βγήκαν ορθολογικά. Τα πρώτα 70 λεπτά, όμως, οι παίκτες δεν έπαιζαν με νεύρο, ήταν σαν να παίζουν σε αγώνα επίδειξης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Παράλληλα στάθηκε και στις δηλώσεις του Λουτσέσκου, τονίζοντας την κακή εμφάνιση του Μπακαγιόκο και την καλή εικόνα του Τισουντάλι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και το σχόλιο του Ρουμάνου τεχνικού, όπου είπε πως «η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου είναι η χειρότερη των τελευταίων χρόνων».

Τέλος, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε και για τη συνέχεια, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται αρκετούς πόντους ακόμα για να ελπίζει σε πρόκριση, ενώ χαριτολογώντας είπε πως στο τέλος θα την… πληρώσει η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακούστε το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x