Europa League

Ζέλσον Μαρτίνς: «Χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω ξανά την ομάδα μου»

Ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος είχε την ασίστ στο γκολ του Ελ Κααμπί, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάλμε και τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Μάλμε στη Σουηδία και μάζεψε ακόμα τρεις βαθμούς στο Europa League. Ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος έκανε την ασίστ στον Ελ Κααμπί για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ προηγουμένως είχε εξαπολύσει έναν «κεραυνό» που σταμάτησε στο δοκάρι!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος εξτρέμ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV εξέφρασε τη χαρά του που βοήθησε ξανά την ομάδα του με ακόμα μια ασίστ. Υπενθυμίζεται πως είχε δημιουργήσει το 1-0 του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπράγκα, με σκόρερ και πάλι τον Μαροκινό επιθετικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλσον:

«Είμαι ικανοποιημένος για τους τρεις βαθμούς, χαρούμενος που κατάφερα να ξαναβοηθήσω την ομάδα μου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Αντέξαμε την πίεση, είμαστε χαρούμενοι που εφαρμόσαμε το πλάνο μας. Σημαντική η νίκη, μας βοηθάει για την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχεια» ανέφερε συγκεκριμένα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x