Ο Λορέντσο Μιτσέλι τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία δύσκολη εβδομάδα με το μακρινό ταξίδι στη Νορβηγία, θεωρεί πως ακόμα η ομάδα δεν παίζει στα επίπεδα που αυτός θέλει να αγωνίζεται και ζήτησε δουλειά και βελτίωση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις αθλήτριες, να δώσουμε ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια, καθώς σήμερα, όπως φάνηκε, ήταν κάτι σαν... προπόνηση για την ομάδα. Μπαίνουμε σε μία δύσκολη βδομάδα με ταξίδι στη Νορβηγία και δεν θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε όπως ακριβώς θέλουμε.

Είμαι ικανοποιημένος από σήμερα, όμως σίγουρα, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να παίζουμε. Τα πήγαμε καλά, βέβαια, παίξαμε καλά και χαίρομαι για αυτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε, ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη περίοδο».

Η Ιβάνα Βάνιακ τόνισε πως: «Ήταν ωραία η εμπειρία μου στο πρώτο μου ματς, τα πήγαμε καλά, παίξαμε σχεδόν όλες και αυτό ήταν πολύ καλό, αφού νικήστε και 3-0. Είμαι χαρούμενη για αυτή τη νίκη κι, επίσης, είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, μπορούμε να πετύχουμε πολλά, όμως είναι αρχή ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube