Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη (24/10, 22:00) από τη Μάλμε, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα να είναι συγκεντρωμένοι για να πάρουν τη νίκη.

«Θέλουμε να είμαστε ο εαυτός μας. Ο καλός μας εαυτός. Εάν δείξουμε πώς είμαστε δυνατοί τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εάν όχι δεν θα νικήσουμε τον αγώνα. Η αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημά της και κάνει πολύ καλή δουλειά. Εκείνοι ισοφάρισαν όπως και εμείς και νίκησαν την περασμένη αγωνιστική όπως και εμείς και θέλουνε να νικήσουν όπως και εμείς. Νομίζω πώς και εμείς και εκείνοι είμαστε στη φάση που μας αρέσει που θα παίξουμε ο ένας εναντίον του άλλου. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν θα κρίνει κάτι ιδιαίτερα τον αγώνα. Ίσως όποιος βάλει γκολ. Σε έναν αγώνα μπορούν να γίνουν πολλά. Έχουμε διαφορετικά στιλ αλλά όποιος εφαρμόσει το δικό του θα το κερδίσει», ανέφερε αρχικά ο Βάσκος.

Για το ότι θα έχει διαθέσιμους τους παίκτες του και τι ρόλο παίζει σε σχέση με την εικόνα και τη βελτίωσή της: «Όσους και να έχεις στη διάθεσή σου θα παίξουν 11. Είναι πολύ καλό πώς είναι όλοι καλά. Σημασία όμως έχει η συγκέντρωση όσων είναι στο γήπεδο. Το θέμα είναι το μυαλό. Αυτοί που είναι μέσα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι».

Για το εάν υπάρχει στην ομάδα προβληματική νοοτροπία σε σχέση με την Ελλάδα και την Ευρώπη: «Δεν νομίζω πώς είναι πρόβλημα συμπεριφοράς. Ούτε ότι όλοι οι παίκτες τα παρατάνε. Πρέπει να γίνουμε πιο σταθεροί. Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να έχεις σταθερότητα. Στην Ευρώπη μπορείς να συγκεντρώσεις βαθμούς αλλά στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνεται να έχεις τέτοια αποτελέσματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Υποψήφιος για ενδεκάδα ο Μπράντον - Επιστρέφουν Ντέλιας, Καμαρά»

Τσανάκας: «Προβάδισμα η ενδεκάδα με Μπράγκα, αλλά και μικρή υποψία… εκπλήξεων»

Mε Μπάμπα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν - Επιστροφή και για τον Τισουντάλι!

Τα είδε όλα ο Καρβαλιάλ: Aπίστευτες αντιδράσεις στις τελευταίες φάσεις του Μπράγκα-Μπόντο/Γκλιμτ

Πουρζιτίδης στο sport-fm.gr για το ΠΑΟΚ-Πλζεν: «Να προσέξει τον φορ τους και να τη ''χτυπήσει'' στο τρανζίσιον»

Ζέλσον: «Νιώθω καλά και είμαι σίγουρος ότι το γκολ θα έρθει»

Ξέρανε την Μπράγκα με buzzer beater η Μπόντο/Γκλιμτ - «Ντόρτια» η Γαλατάσαραϊ στην Έλφσμποργκ!

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου των Μεντιλίμπαρ και Ζέλσον

Προπονητής Πλζεν: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάποιες ατέλειες στο αμυντικό κομμάτι και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε»

ΠΑΟΚ: «Νοκ άουτ» για Βικτόρια Πλζεν ο Σορετίρε - Αγωνία για Μπάμπα