Ελλάδα

Σόου Παπακανέλλου-Γιουσούφ και πρόκριση από τώρα για τα… ανανεωμένα «μωρά» του Ολυμπιακού!

Με τον Παπακανέλλο να έχει δύο ασίστ και γκολ και τον Γιουσούφ να σκοράρει δις, η ανανεωμένη πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ19 του Ολυμπιακού μετέτρεψε τη ρεβάνς με την Ταλίνα Κάλεβ (5-0) σε τυπική διαδικασία.

Με φόρα από πέρυσι ο Ολυμπιακός! Η πρωταθλήτρια ομάδα του Youth League μπήκε με ιδανικό τρόπο στη φετινή διοργάνωση, καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς με συνοπτικές διαδικασίες. Το σύνολο του Ρομέν Πιτό, παρότι είχε πολλές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε την κούπα προ μηνών, επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της Ταλίνα Κάλεβ και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στις 6 Νοεμβρίου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Παπακανέλλος, ο οποίος είχε δύο ασίστ και ένα γκολ, ενώ ακολούθησε σε απόδοση το... διαμαντάκι που βρήκε φέτος του τμήματος σκάουτινγκ, ο Γιουσούφ Ταϊγέ, που σκόραρε δις.

Οι Εσθονοί είχαν την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα με τον Γεωργακόπουλο να νικά τον Λίκερ σε τετ-α-τετ στο 8’. Αυτή η ευκαιρία ξύπνησε τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, πίεζαν και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 36’ με τον Παπακανέλλο να κάνει εξαιρετική προσπάθεια και πάρε-βάλε σέντρα για τον Γιουσούφ Ταϊγέ ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα δε, ο Παπακανέλλος μοίρασε ακόμη μία ασίστ, με τον Τουφάκη αυτή τη φορά να γράφει το 2-0.





Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Πιτό να είναι καθόλα ανώτερη. Ο Παναγάκος στο 48’ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχιζαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Βρήκαν και τέταρτο γκολ με τον κορυφαίο παίκτη του γηπέδου, τον Παπακανέλλο, ο οποίος έπιασε το σουτ εκτός περιοχής που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα των Εσθονών για το 4-0.






To σκορ... ξεχείλωσε ο Γιουσούφ Ταϊγέ στο 85ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς για να γράψει το 5-0, ενώ δεν άλλαξε κάτι άλλο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, καθιστώντας τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στις 6 Νοεμβρίου, με τον Ματιέ Βαλμπουενά που ήταν στις κερκίδες να κλέβει λίγο από τη… λάμψη των «μωρών» του Ολυμπιακού και να αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους στην κερκίδα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x