Europa League

Ζέλσον: «Νιώθω καλά και είμαι σίγουρος ότι το γκολ θα έρθει»

Ο Ζέλσον Μάρτινς μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μάλμε, τονίζοντας πως έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του και νιώθει πολύ καλά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μάλμε στη Σουηδία (24/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League και ο Ζέλσον Μάρτινς τόνισε πως στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να μπουν δυνατά στο παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε για το τι διαφορετικό θα δείξουν αυτός και οι συμπαίκτες του συγκριτικά με τα ματς κόντρα σε Λιόν και Μπράγκα, ενώ σημείωσε πως είναι καλά, γεγονός που θα τον βοηθήσει να σκοράρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλσον Μάρτινς:

«Νιώθω πολύ καλά. Προπονήθηκα πολύ καλά και νιώθω πώς είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Θέλω να νιώθω καλά στον αγωνιστικό χώρο. Εάν νιώθω καλά στον αγωνιστικό χώρο το γκολ θα έρθει».

Για το ματς κόντρα στην Μπράγκα:

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Να έχουμε την πρόθεση να μπούμε δυνατοί και αποφασισμένοι. Ό,τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Σκεφτόμαστε μόνο το πώς θα πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Για το τι διαφορετικό να περιμένουμε από τα άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού:

«Νομίζω πώς η ιδέα του πώς παίζουμε είναι η ίδια. Το παιχνίδι απέναντι στην Μπράγκα ήταν εντός έδρας. Τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές καθώς παίζουμε εκτός. Κατά τα άλλα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως στο Καραϊσκάκη».

Για τη δική του παρουσία:

«Εμένα μου αρέσει να παίζω όλα τα ματς. Άλλες φορές μπορεί να μου βγει καλά και άλλες όχι. Ο βασικός στόχος όμως είναι να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τους 3 πόντους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x