Επιλογή που δείχνει τη διάθεση του Μάριου Ηλιόπουλου να επενδύσει και σε επίπεδο στελεχών στην ΑΕΚ χαρακτήρισε ο Κώστας Κετσετζόγλου αυτή του Χαβιέρ Ριμπάλτα για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή μέσω του bwinΣΠΟΡ 94,6.

«Η επιλογή Ριμπάλτα είναι από το πάνω ράφι, πιο πάνω ράφι… δεν γίνεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείχνει ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει να επενδύσει σοβαρά στην ΑΕΚ. Αναμένεται να υπογράψει ένα μυθικό συμβόλαιο, πολύ μεγαλύτερο από αυτό του Κονέ, που είχε ανανεώσει επί Ηλιόπουλου. Είναι ένας άνθρωπος με σπουδαίο βιογραφικό και έχω πολύ καλές πληροφορίες για την επαγγελματική κατάρτιση και τον χαρακτήρα του. Όλοι μπορούν να είναι αισιόδοξοι, όμως, δυστυχώς, η συγκεκριμένη θέση στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολη και από του προπονητή. Η χημεία με τον Αλμέιδα θα μετρήσει πάρα πολύ. Πολύ πριν συμφωνήσει, η διοίκηση τον πήγε για να μιλήσει με τον Ματίας. Θα βοηθήσει ότι μιλάνε την ίδια γλώσσα», τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Παναγιώτη Κονέ. «Στο κομμάτι των μεταγραφών ο Κονέ είχε τον πρώτο λόγο και όλο αυτό που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια ήταν δικό του. Φτιάχτηκε η καλύτερη ΑΕΚ των τελευταίων 20 ετών με επιλογές του και ήταν σχεδόν όλες πετυχημένες. Αυτό δεν αλλάζει, ωστόσο ο Ριμπάλτα είναι πολύ πιο έμπειρος και έτοιμος από τον Κονέ», επισήμανε και πρόσθεσε πως «…θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει και ο Κουχάρσκι».

Όσο για το αυριανό ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, είπε πως «… περιμένουμε πιθανώς την ίδια ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιόνσον: «Έχουμε δείξει δυστυχώς ότι αν δεν είμαστε στο 100%, ακόμη και με τους ''μικρούς'', μπορούμε να υποφέρουμε»

Αλμέιδα: «Δεν χρειάζεται ούτε ενθουσιασμός ούτε απογοήτευση» - Τι είπε για το μόλις 1 γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ

Ρέτσος: «Υπερήφανοι που βλέπουμε τα παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού να πρωταγωνιστούν - Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

Μεντιλίμπαρ: «Στα ντέρμπι δεν έχει σημασία τι έχει προηγηθεί - Δεν χαρίζω καμία θέση στην 11άδα»

Stoiximan Best Goal 6ης αγωνιστικής η γκολάρα του Μανού Γκαρθία με ΠΑΟΚ

Λαμία: Χωρίς Βλαχομήτρο και Φουρτάδο κόντρα στον Άρη

Τσακίρης: «Εντυπωσιακή επιλογή ο Ριμπάλτα, έχει πολύ καλή ατζέντα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται… φορτιστή και αντικαταστάτη του Τσικίνιο»

Λουτσέσκου: «Είναι η περίοδος που ό,τι και να κάνουμε δεν μας βγαίνει»

Σταματέλος: «Ο Μουζακίτης έκανε καλύτερη εμφάνιση από τον Ατρόμητο - Ίσως και η ίδια 11άδα στο ΟΑΚΑ»

TAGS: A.E.K.