Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Εντυπωσιακή επιλογή ο Ριμπάλτα, έχει πολύ καλή ατζέντα»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στην επιλογή του Χαβιέρ Ριμπάλτα από τον Μάριο Ηλιόπουλο για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Η επικείμενη πρόσληψη του Χαβιέρ Ριμπάλτα μαρτυρά μια νέα κατεύθυνση που θέλει να δώσει στην ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Η επιλογή Ριμπάλτα είναι εντυπωσιακή και δείχνει πρόθεση του νέου ιδιοκτήτη να πάει σε μια νέα φιλοσοφία, έξω από τα ελληνικά δεδομένα. Είναι λογικό ο κ. Ηλιόπουλος να θέλει να φέρει δικές του επιλογές σε σημαντικά πόστα. Ο Ριμπάλτα έχει μια πολύ καλή ατζέντα, αλλά για τις επιλογές του θα τον κρίνουμε την επόμενη σεζόν, αφού τώρα παρέλαβε έτοιμη ομάδα», τόνισε.

Σχετικά με τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είπε: «Η ενδεκάδα το πιθανότερο είναι να παραμείνει ίδια με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ίσως όμως υπάρχουν διαφορές στην αποστολή, καθώς μετά τον Λαμέλα και τον Μαρσιάλ, επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Γκαρσία και τον Γκατσίνοβιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x