Μπορεί οι ΗΠΑ να έχουν ανακοινώσει μία «τρομακτική» 12άδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως ο Καναδάς δεν... έχει να φοβηθεί τίποτα!

Η ομάδα της Βόρειας Αμερικής ανακοίνωσε την προεπιλογή 20 παικτών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία του Οντάριο, από τις 28 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου, όταν και θα ανακοινωθεί η 12άδα που θα πάει στο Παρίσι.

Τα ονόματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς σπουδαίοι NBAers όπως ο Τζαμάλ Μάρεϊ, ο Άντριου Γουίγκινς, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, ο Αρ Τζέι Μπάρετ, ο Άντριου Νέμπχαρντ και ο Ντίλον Μπρουκς βρίσκονται μέσα σε αυτά.

Παράλληλα, μία θέση στην 20άδα κέρδισε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Betsson, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, ο Φιλ Σκραμπ, που επίσης έχει περάσει από την Ένωση, αλλά και ο Κεμ Μπιρτς, πρώην καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Yπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα προκριθεί από το προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου), θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με τον Καναδά. Οι άλλες δύο ομάδες θα είναι η Αυστραλία και η νικήτρια του προολυμπιακού της Ισπανίας (πιθανότατα η οικοδέσποινα).

Αναλυτικά η αποστολή: Κάιλ Αλεξάντερ, Νίκελ Αλεξάντερ-Γουόκερ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Τρέι Μπελ-Χέινς, Κεμ Μπιρτς, Οσέι Μπρίσετ, Ντίλον Μπρουκς, Λουγκέντζ Ντορτ, Ζακ Έντι, Μέλβιν Ετζίμ, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, Τρέι Λάιλς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Άντριου Νέμπχαρτ, Κέλι Ολίνικ, Ντουάιτ Πάουελ, Φιλ Σκραμπ, Τόμας Σκραμπ και Άντριου Γουίγκινς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube