Μνηστήρας και μάλιστα με πολύ… σοβαρές προθέσεις εμφανίστηκε για τον Στέφανο Ναπολεόνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, άνθρωποι της Βιντεότον παρακολούθησαν από το γήπεδο του Περιστερίου τον Στέφανο Ναπολεόνι στη ρεβάνς του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League με την ΑΪΚ (τον είχαν δει και στο ματς της Σουηδίας) και εμφανίζονται αποφασισμένοι να πληρώσουν τις 500.000 ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του Ιταλού επιθετικού.

Την οριστική τους απόφαση αναμένεται να την πάρουν τις επόμενες ώρες, ενώ σε περίπτωση που διαθέσουν το συγκεκριμένο ποσό, ο Ατρόμητος δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή, που θα ολοκληρωθεί εφόσον και ο παίκτης-που είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Ούγγρων-είναι σύμφωνος.

Σημειώνεται πως η Βιντεότον είναι η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας και συμμετέχει στα play offs του Europa League μετά τον αποκλεισμό της στον γ’ προκριματικό του Champions League από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Μάλιστα και αυτή είναι στους αδύνατους της κλήρωσης της Παρασκευής, όπως και ο Ατρόμητος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube