Ο τεχνικός των Φαιάκων τόνισε πως πήγαν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αφού έκλεισαν τις γραμμές και τους χώρους. Θεωρεί πως δεν απειλήθηκαν και θα μπορούσαν να σκοράρουν κιόλας και να είχαν νικήσει, ενώ έδωσε σύνθημα για το επόμενο ματς με τη Βέροια.

Αναλυτικά: «Ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Είτε βαθμό, είτε βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που προερχόταν από δύο πολύ σημαντικές νίκες και με ανεβασμένη ψυχολογία. Το ίδιο κι εμείς μετά τη νίκη μας επί του Αστέρα Τρίπολης.

Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ήταν πειθαρχημένοι, ήταν κοντά οι γραμμές μας, αρκετές φορές κλείσαμε χώρους, άλλες πιέσαμε πιο ψηλά. Και για να είμαι δίκαιος, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τις δύο ευκαιρίες του Τουράμ, τη μία στο πρώτο ημίχρονο και την κεφαλιά στο δεύτερο. Θα μπορούσαμε ακόμα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Δίκαια πήραμε το βαθμό, σε κανένα σημείο δεν μας απείλησε η Ξάνθη ουσιαστικά και ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια για να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσαμε από το παιχνίδι με τον Αστέρα. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, της εύχομαι ό,τι καλύτερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube