Ο Αντρέα Γκαρντίνι τόνισε πως ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να λύσει κάποια προβλήματα για να προκριθεί επί της Λας Πάλμας, στάθηκε στην απουσία του Τζούριτς και περιμένει καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε. Ήταν λίγο περίπλοκο στην αρχή, αλλά, αφού βρήκαμε τον τρόπο να λύσουμε το πρόβλημά μας, τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως την απουσία του Τζούριτς, μας έλειψε ένας σημαντικός παίκτης. Προκριθήκαμε και θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα τόνισε πως: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στον τρίτο γύρο. Ξέραμε ότι ερχόμασταν εδώ και θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, παρά το μεγάλο πλεονέκτημα που πήραμε στο πρώτο ματς. Είναι καλή ομάδα η Λας Πάλμας, έπαιξαν σκληρά στην αρχή, το περιμέναμε. Ωστόσο, μείναμε συγκεντρωμένοι, μείναμε ήρεμοι και καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι μας και νομίζω ότι είχαμε πολύ καλή αντίδραση.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα επιστρέψουμε από αυτό το μεγάλο-μεγάλο ταξίδι με την πρόκριση στον τρίτο γύρο. Θα είναι δύσκολη κι η επόμενη φάση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube