Συνάντησε… κατεβασμένα ρολά στο «Madison Square Garden» ο Πάτρικ Γιούιν. Ο θρύλος των Νικς και νυν προπονητής της Georgetown θέλησε να πάρει θέση στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε, μετά τη νίκη επί του Βιλανόβα, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Διότι του ζητήθηκε διαπίστευση και ο παλαίμαχος άσος έγινε έξαλλος, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού. «Δεν θέλω να πω κάτι, νόμιζα πως αυτό είναι το σπίτι μου. Νιώθω απαίσια που με σταμάτησαν και μου ζήτησαν διαπίστευση. Όλοι σε αυτό το γήπεδο, θα έπρεπε να ξέρουν ποιος διάολο είμαι. Και επέλεξαν να με σταματήσουν. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω σε αυτό το γήπεδο», τόνισε ο Γιούιν. Όλα αυτά συνέβησαν στο γήπεδο, στου οποίου την οροφή είναι η φανέλα με το νούμερο 30, η οποία έχει αποσυρθεί από την ομάδα της Νέας Υόρκης προς τιμήν του.

Πάντως, δεν πρόκειται για την πρώτη προστριβή του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τζέιμς Ντόλαν, καθώς ο Τσαρλς Όκλεϊ, του είχε κάνει αγωγή, καθώς οι άνθρωποι ασφαλείας τον πέταξαν εκτός του γηπέδου.

Επιπλέον, ο διάσημος φίλαθλος των Νικς και σκηνοθέτης Σπάικ Λι πδεν κατάφερε να μπει στο «Madison» έπειτα από απόφαση του ιδιοκτήτη του συλλόγου, παρότι έχει εδώ και χρόνια θέση στα courtseats του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube