Ο τεχνικός των Πατρινών στάθηκε στα καλά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα και θεωρεί τη συγκεκριμένη τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του Προμηθέα και πως πλέον μπορούν να ονειρεύονται για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μου σήμερα έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Είχε πάρα πολύ καλά ποσοστά στα δίποντα, στα τρίποντα, αλλά το "κλειδί" της νίκης ήταν η άμυνα, ότι παίξαμε κατοχή -κατοχή και πως θέλαμε πάρα πολύ την πρόκριση και την πρώτη θέση.

Θέλω να πω πως αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη στιγμή στην Ιστορία του Προμηθέα. Όταν ξεκίνησε η διοργάνωση του Euro Cup ξέραμε πως είναι μια πολύ δυνατή διοργάνωση, με ομάδες με μεγάλα μπάτζετ και μεγάλη εμπειρία, αλλά αποδείξαμε στο γήπεδο πως είμαστε μια ομάδα που είμαστε δίκαια στους ”8” και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Προμηθέα και συνεχίζουμε».

Ο Λάνγκστον Χολ τόνισε πως: «Ήμασταν εκπληκτικοί στην άμυνα, έδωσαν βοήθειες όλοι και αυτό ήταν το "κλειδί". Κάναμε καλή δουλειά και με τους γκαρντ και με τους σέντερ, όταν καταφέραμε να τους περάσουμε την μπάλα στη ρακέτα. Τους κόψαμε τα πικ εν ρολ, ο Κασελάκης έκανε καταπληκτική δουλειά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube