Οι Μπακς έπαιξαν την προτελευταία ευκαιρία για τη ζωή τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε μόλις 35 λεπτά. Ο 25χρονος άσος φάνηκε δυσαρεστημένος που δεν χρησιμοποιήθηκε περισσότερο στο Game 3.

Ερωτηθείς αν είχε πρόβλημα στον αστράγαλό του (που γύρισε ελαφρώς στην πρώτη περίοδο) και αν θεωρεί πως θα μπορούσε να παίξει περισσότερο απάντησε: «Νιώθω μια χαρά. Ναι, θα μπορούσα να παίξω περισσότερο».

Όσο για τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του μετά το 0-3; «Το Μαϊάμι είναι εξαιρετική ομάδα, παίζουν σκληρά για 48 λεπτά και για να τους κερδίσεις δεν φτάνει να παίξεις δυνατά για 36 λεπτά. Μέχρι τώρα παίζουν πιο δυνατά για μας κι εμείς πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και πιο δυνατά για να τους κερδίσουμε. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Πνευματικά νιώθω καλά. Μπορούμε να γίνουμε εμείς η ομάδα που θα γυρίσει από το 0-3 για πρώτη φορά. Όμως θα πρέπει να γίνει φάση-φάση, όχι με τη μία. Πρέπει να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε κάνει αρκετά πράγματα που δεν πίστευαν πολλοί. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, τους αγαπώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube