Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των Μπακς με τους Νάγκετς στο Ντένβερ, ο Τζρου Χόλιντεϊ έμεινε εκτός βάσει πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την αβεβαιότητα που υπήρχε στην ομάδα για το αν θα γίνει το ματς, το οποίο και τελικά οι Μπακς κέρδισαν (112-125).

«Η ομάδα δεν μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό, γιατί είναι ιατρικό απόρρητο. Ελπίζουμε να είναι καλά και όταν είναι ασφαλής να επιστρέψει. Δεν ξέραμε αν το παιχνίδι μας θα γίνει, όλα ήταν στον αέρα και δεν γνωρίζαμε αν η λίγκα θα ανέβαλε το παιχνίδι μας ή όχι. Για μένα πάντως ό,τι κι αν συμβαίνει δεν επηρεάζεται η ρουτίνα μου. Δουλεύω πάντα με τον ίδιο τρόπο στο παιχνίδι και το σώμα μου. Θέλω να είμαι έτοιμος, συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και να το απολαύσω», τόνισε ο Greek Freak.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του Κρις Μίντλετον. «Απολαμβάνω το παιχνίδι με τον Κρις κάθε φορά. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης, εξαιρετικός πασέρ και μια απειλή. Φέτος είναι πολύ καλύτερος και περιμένουμε ακόμη περισσότερα από αυτόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube