Χρήσιμο θα αποδειχθεί τελικά το φιλικό για τον Ατρόμητο κόντρα στη Λαμία για το ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε σε μία εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, καθώς οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν με 2-1 από την εξαιρετική ομάδα της Football League.

Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπρίτο στο 14’ ενώ τα γκολ των Αντωνίου (40’) και Τριανταφυλλάκου (70’) ανέτρεψαν την κατάσταση για τους φιλοξενούμενους. Το δυσάρεστο νέο για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι ο τραυματισμός του Μαριάνο Μπίτολο που αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο.

Το ματς

Με αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στους αγώνες κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Μίλος Στόιτσεφ να βρίσκουν θέση στην ενδεκάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρατάχθηκε ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία.

Το ενδιαφέρον όπως ήταν φυσικό επικεντρώθηκε στον πρώην παίκτη της Σαράγεβο που αγωνίστηκε αρχικά σε θέση «δεκαριού» πίσω από τον Ναπολεόνι, αλλά στη συνέχεια δοκιμάστηκε στην αριστερή πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σε αυτή την πρώτη του γνωριμία μπροστά στους φίλους του Ατρόμητου έδειξε «τρακαρισμένος», προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του στο γήπεδο, αλλά και να μάθει τις κινήσεις των συμπαικτών του.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 14’ όταν ο Παπασπύρος βρήκε από αριστερά τον Ναπολεόνι, ο Ιταλός «έκλεισε» προς τα μέσα και το δυνατό σουτ κόντραρε στον Μπρίτο, με την μπάλα να καταλήγει δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ρίζου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του ματς έπεσε, γεγονός που ευνόησε σε μεγάλο βαθμό τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τη συμπλήρωση 40’ με σκόρερ τον Αντωνίου, έπειτα από σέντρα του Σερζίνιο.

Στο β’ μέρος, ο Μιχάλης Γρηγορίου άλλαξε όλη την ενδεκάδα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να παρουσιαστούν ασύνδετοι και με χωρίς ιδιαίτερη φαντασία και δημιουργία μπροστά στα καρέ της Λαμίας. Αντίθετα, οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου εμφανίζονταν πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να μην κινδυνεύουν από τους Περιστεριώτες.

Μάλιστα, κατάφεραν να σκοράρουν στο 70’ με γκολ του Τριανταφυλλάκου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ προκλήθηκε σύχγυση στα καρέ του Μπάρκα, με τον πρώην παίκτη του Άρη να χρίζεται σκόρερ.

Το αποτέλεσμα αυτού του φιλικού ήταν ίσως το τελευταίο που ενδιέφερε τον Μιχάλη Γρηγορίου που έχει να ανησυχεί για τον Μαριάνο Μπίτολο που αποχώρησε ως τραυματίας, δείχνοντας να έχει πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ (46’ Μπάρκας) – Μπάλλας (46’ Κιβρακίδης), Εμπόου (46’ Φυτανίδης), Λαζαρίδης (46’ Θεολόγου), Μπίτολο (46’ Κούρος) – Γοδόι (46’ Ουσέρο), Παπασπύρος (46’ Νάτσος) – Ούμπιδες (46’ Λημνιός), Στόιτσεφ (46’ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (46’ Μαρσελίνιο) – Ναπολεόνι (46’ Λε Ταλέκ)

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος – Σουλιώτης, Κοντέων, Τσαμουρής, Τσόπελας – Ενγκουέμ, Καραγιάννης, Τόσκας – Αντωνίου, Σερζίνιο, Νεόφυτος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube