Αποθεωτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τον Σπύρο Γιαννιώτη, λόγω του ασημένιου μεταλλίου που κατέκτησε στα 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο Instagram:

«Ολύμπιος Θρύλος, χρυσός στις καρδιές μας!

Τερμάτισε πρώτος, κατετάγη δεύτερος, ο ανυπέρβλητος Σπύρος Γιαννιώτης με τον ίδιο χρόνο (1:52:59.8) με τον Ολλανδό Φέρντμαν στον συγκλονιστικό τελικό των 10 χιλιομέτρων ανοιχτής θάλασσας. Συγκλόνισε το πανελλήνιο στον τελευταίο αγώνα της λαμπρής καριέρας του.

Συγκλονιστικός, απίστευτος, ανυπέρβλητος, τεράστιος, θρυλικός ο Σπύρος Γιαννιώτης στον τελευταίο αγώνα της λαμπρής καριέρας του. Ο σπουδαίος αθλητής του Ολυμπιακού μετά από μια συγκλονιστική κούρσα, όπου τερμάτισε πρώτος με τον ίδιο χρόνο (1:52:59.8) με τον Ολλανδό Φέρντμαν κατετάγη δεύτερος, αφού παρότι βρισκόταν μισό σώμα πιο μπροστά, έχασε στην τελευταία “χεριά” το χρυσό μετάλλιο του.

Η πρώτη θέση κρίθηκε στο φώτο φίνις αφού και οι δυο αθλητές πραγματοποίησαν τον ίδιο χρόνο. Έτσι ο αθλητής σύμβολο του Ελληνικού αθλητισμού και της Ελληνικής κολύμβησης, στέφθηκε ασημένιος Ολυμπιονίκης και η τεράστια επιτυχία του αποτελεί τον καλύτερο επίλογο της σπουδαίας καριέρας του. Στις καρδιές μας ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι χρυσός
»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube