Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής πόλο Ανδρών παρουσιάστηκε ο Θοδωρής Βλάχος κάνοντας τον απολογισμό της παρουσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την κατάληψη της πέμπτης θέσης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν έκρυψε πως οι στόχοι ήταν μεγαλύτεροι, αλλά επισήμανε πως αυτή η ομάδα δεν σταματά εδώ.

«Οι τελευταίες τέσσερις μέρες ήταν δύσκολες, απορώ πώς τα παιδιά μου βρήκαν το σθένος και μπράβο τους. Δεν μας ικανοποιεί η πέμπτη θέση, είχαμε έρθει με μεγαλύτερους στόχους. Κάθε φορά που θα έρχεται στο μυαλό μας αυτή η διοργάνωση, θα έρχεται στο μυαλό μας ο τρόπος που αποκλειστήκαμε στα προημιτελικά. Κάναμε όμως την προσπάθεια και προχωρήσαμε, είναι σημαντικό να ξεπερνάς ό,τι συμβαίνει στο μυαλό σου. Η ομάδα αυτή θα προχωρήσει, δεν μπορεί να τη φρενάρει κάτι. Κλείνουμε έναν ολυμπιακό κύκλο πάρα πολύ πετυχημένο, ανεβήκαμε τρεις φορές στο βάθρο, εμείς μιλάμε για μετάλλιο πάντα και είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι έχει συμβεί», τόνισε.



«Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου, ζήσαμε μεγάλες στιγμές, αυτή είναι η ομορφιά ενός μεγάλου τουρνουά. Ποτέ δεν παίρνεις αυτό που ονειρεύεσαι, δεν ξέρω αν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Φέτος η ομοσπονδία μού έδωσε πρώτη φορά τη δυνατότητα να έχουμε εξαίρετους και πολλούς συνεργάτες για να υποστηρίξουμε τα παιδιά. Η ΚΟΕ αυτή την τελευταία τριετία μάς έχει δώσει τα πάντα, κάναμε προετοιμασίες, προπονήσεις στο ΟΑΚΑ και κάναμε βήματα μπροστά όλοι μαζί. Γιατί ομάδα είναι όλο το οικοδόμημα. Η συνέχεια για μένα είναι λαμπρή, πολλά παιδιά είναι σε πολύ καλή ηλικία, έχουν αθλητικό εγωισμό. Ο καθένας θα κάνει την αυτοκριτική του, θα διορθώσουμε κάποια πράγματα που μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube