Σε άλλη ομάδα είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν ο Λέο Βέστερμαν.

Ο Γάλλος γκαρντ μίλησε στον Τύπο της Τουρκίας και είπε ότι πέρυσι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

«Αγωνίζομαι πολλά χρόνια μακριά από τη Γαλλία. Η οικογένειά μου είναι μαζί μου, δηλαδή η γυναίκα μου και τα δύο μου παιδιά, αλλά έχω ανθρώπους της οικογένειάς μου και στη Γαλλία. Η μητέρα μου είναι νοσηλεύτρια και γνωρίζω καλά τη δύσκολη κατάσταση που περνάει ο κόσμος με τον κορωνοϊό. Ανησυχώ για εκείνους και προσπαθώ να επικοινωνώ μαζί τους καθημερινά, ώστε να μαθαίνω νέα τους», δήλωσε αρχικά ο Λέο Βέστερμαν στο «Sporx».

Για τη φετινή με τη Φενέρ και αν θα πρέπει να συνεχιστούν οι διοργανώσεις: «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν και η κατάσταση ήταν χαοτική για εμάς. Στα τελευταία ματς είχαμε παρουσιάσει μία βελτίωση, αλλά πλέον όλο αυτό το μομέντουμ δεν υπάρχει πια. Εάν ήταν στο χέρι μου θα είχα διακόψει όλες τις διοργανώσεις νωρίτερα. Εμείς παίξαμε σε χώρες που η έξαρση του κορωνοϊού ήταν μεγαλύτερη. Είμαστε σε μία περίπλοκη οικονομική περίοδο και όλες οι ομάδες θα έχουν προβλήματα. Πιστεύω ότι θα γίνουν αλλαγές στις ομάδες».

Τέλος, για το αν θέλει να μείνει στην τουρκική ομάδα: «Έχω υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Φενέρ και ελπίζω να το εξαντλήσω. Μπορεί να μείνω, αλλά μπορεί και να φύγω. Όπως και να έχει είμαι χαρούμενος με την εμπειρία που έχω αποκομίσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube