Τη λειψανδρία, που μπορεί να προκαλέσει στην επίθεση του Παναθηναϊκού ένας τραυματισμός, όπως συνέβη τώρα με τον Φώτη Ιωαννίδη, άρα και στην ανάγκη του να πάρει και έναν παίκτη για εκεί, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Ιωαννίδης θα περάσει την ολιγοήμερη άδειά του με θεραπείες και θα μπει στις πρώτες προπονήσεις του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Βλέπουμε ότι, πριν καν ξεκινήσει η χρονιά, στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός θα έχει μείνει μόνο με έναν φορ, τον Σπόραρ. Αν αυτή η συνθήκη είχε προκύψει 20 του μήνα, καταλαβαίνουμε ότι θα είχε διαθέσιμο μόνο έναν φορ για τα προκριματικά στην Ευρώπη. Οπότε νομίζω ότι εκεί δεδομένα πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει μια τρίτη λύση. Όχι απαραίτητα από το πάνω ράφι, να μπορεί να δώσει έστω πέντε γκολ. Ο Γερεμέγεφ, αν μείνει στο Κορωπί, με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, που έχει από Σπόραρ και Ιωαννίδη, δεν θα ήταν άσχημη λύση», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα για τον Πινέδα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην κατηγορηματική διάψευση από πλευράς «τριφυλλιού» και πρόσθεσε έναν επιπλέον λόγο για τον οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει κίνηση. Τέλος, τόνισε ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι οι διεθνείς του Παναθηναϊκού να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα όταν αυτή αναχωρήσει για την Αυστρία, στις 25 του μήνα.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube