Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για τη νέα σεζόν με Ζέκα στο Κορωπί

Την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν έχουν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν μπαίνουν στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί την πρώτη τους συγκέντρωση.

Η πρώτη ημέρα στο Κορωπί θα περιλαμβάνει αιματολογικές εξετάσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες άπαντες θα κάνουν εργομετρικά. Η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους θα συνεχιστεί μέχρι τις 25 Ιουνίου, όταν η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Νέο πρόσωπο θα είναι σήμερα ο Ζέκα, που επέστρεψε στους «πράσινους» και χθες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο διεθνής άσος θα συνεχίσει για κάποιο διάστημα την αποκατάστασή του και θα φανεί πότε θα είναι διαθέσιμος για τα πρώτα προκριματικά του Champions League.

Οι διεθνείς θα ενσωματωθούν με την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Για την άφιξη του Κάρλος Ζέκα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, εξάλλου, και την πρώτη συγκέντρωση στο Κορωπί, μίλησε το βράδυ της Τρίτης (13/06) ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» είπε για τον Ζέκα: «Ο Κάρλος Ζέκα πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και φόρεσε την προπονητική φανέλα. Είναι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφει στην ομάδα. Ο ίδιος δηλώνει ότι θα είναι έτοιμος στα προκριματικά. Η ουσία είναι ότι επιστρέφει, για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Έρχεται με μεγάλη όρεξη, για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Επειδή είναι εγωιστής ως παίκτης, θα το δούμε στο γήπεδο. Αν είναι ιατρικά καλά, θα δώσει βοήθεια στην ομάδα».

Για τον Αϊτόρ: «Ο Αϊτόρ είναι καλά. Θα είναι παρών στην προετοιμασία και θα τον δούμε στα φιλικά. Τον υπολογίζει κανονικά ο προπονητής. Για τον Τρουιγιέ, θα φανεί η πορεία της αποθεραπείας του. Είναι ανοικτό αν θα δοθεί δανεικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x