Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να είναι έτοιμος για κάθε απρόοπτο ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις λύσεις που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός σε κάθε θέση με αφορμή τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη ενώ μίλησε συνολικά και για το υπάρχον ρόστερ.

Τα δεδομένα γύρω από τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει κι έναν τρίτο σέντερ φορ διαθέσιμο.

«Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, έγιναν οι αιματολογικές εξετάσεις, με όλους εκτός των διεθνών και τον Ιωαννίδη που έχει θλάση. Και καλά να ήταν θα είχε άδεια βέβαια, αλλά πιστεύω ότι αν όχι στην πρώτη, στην τρίτη-τέταρτη προπόνηση στην Αυστρία θα είναι στην διάθεση του προπονητή. Καταλαβαίνει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει και τρίτο επιθετικό, για να είναι έτοιμος για κάθε απρόοπτο που μπορεί να του συμβεί όπως έγινε τώρα. Όταν παίζει ο Γιιοβάνοβιτς με έναν σου λέει τι θα τον κάνω τον τρίτο, όταν δεν θα είναι ενεργός, αλλά να που ίσως χρειαστεί, Βλέπω να πηγαίνει ο Γερεμέγεφ στην προετοιμασία και από εκεί και πέρα βλέπουμε», σχολίασε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι οι «πράσινοι» έχουν έξι πλάγιους επιθετικούς αυτή την στιγμή και κατέγραψε την… ανθρωπογεωγραφία του υπάρχοντος ρόστερ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x