Με μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου, ενόψει της αυριανής (17/05, 20:30) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των play-offs της Σούπερ Λίγκας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Νάστος και ο Ναπολεόνι δεν προπονήθηκαν σήμρερα και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Νίκο Λαζαρίδη, που είχαν λείψει και από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Πρακτικά, ο Έλληνας τεχνικός «έβγαλε» ίδια αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Αρκούδας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Γκαρσία, Φάμπιο, Δημούτσος, Μπάλλας, Καραμάνος, Ούμπιδες, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Φωτάκης.

«Η ομάδα μας χρειάζεται»

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, απηύθυνε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ατρόμητος, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών εν όψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (20.30) από την έκβαση της οποίας θα καθοριστεί η ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας μας καλεί τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό και δυναμικό παρών στο γήπεδο του Περιστερίου.

Σας περιμένουμε! Με μια ζεστή και ενθουσιώδη κερκίδα και στα ενενήντα λεπτά να βροντοφωνάξουμε «Ατρόμητος» και να εμψυχώσουμε τους παίκτες για την κατάκτηση της νίκης στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Η ομάδα αύριο μας χρειάζεται.

Σας ευχαριστούμε επίσης θερμά για την αγάπη και την συμπαράσταση σας καθ’ όλη διάρκεια της περιόδου 2013-14. Ο Ατρόμητος μαζί με τους φιλάθλους του έχει πολλά ακόμη να πετύχει στο μέλλον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube