Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-ΟΦΗ: Ζόρικη εξόρμηση για τους Κρητικούς

Πανσερραϊκός και ΟΦΗ κοντράρονται στις 16:00, στο πρώτο χρονικά από τα κυριακάτικα ματς της Stoiximan Super League.

Με μια ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση ξεκινά η δράση στο σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, καθώς ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 16:00 (Novasports Prime & bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετά την πρόκριση επί της Λάρισας στο Κύπελλο, την περασμένη εβδομάδα επικράτησαν 2-1 της Λαμίας εκτός έδρας, κάνοντας σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πάντως χρειάζεται κι άλλα θετικά αποτελέσματα, καθώς παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Λεβαδειακό.

Οι Κρητικοί από την άλλη, θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, προκειμένου να πάνε με ηρεμία στη διακοπή και να πλησιάσουν ξανά τις πρώτες θέσεις.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Φεράντο δεν έχει διαθέσιμους τους Περούτσι, Σάλαζαρ, Καπτούμ, Μασκανάκη και Παπαβασιλείου, με τον Πεταυράκη από την άλλη να επιστρέφει από τιμωρία.

Ο δε Τραϊανός Δέλλας πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή φέτος τον Νέιρα, με τον Κουτεντάκη να είναι εκτός μάχης.



Οι πιθανές ενδεκάδες

Πανσερραϊκός (Χ. Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Χαντάκιας, Ντέιβιντσον, Μπέργκστρεμ, Δεληγιαννίδης, Λιάσος, Στάικος, Φαρές, Χατζηστραβός, Τομάς, Μπετανκόρ

ΟΦΗ (Τρ. Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Μπαΐνοβιτς, Σενγκέλια, Φούντας, Νους, Σαλσέδο

Διαιτητής: Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Διαμαντής, Σπυρόπουλος
4ος: Κατοίκος
VAR: Τσακαλίδης, Τσιμεντερίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x