Η μεταγραφική περίοδος κάθε φορά κρύβει... εκπλήξεις για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία τους και οτιδήποτε μπορεί να προκύψει.

Κάπως έτσι και στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού η πολύ καλή του πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει μαγνητίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος δεν υπολογίζεται είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσει και θα μεταβεί στην Κύπρο για λογαριασμού του Ερμή Αραδίππου.

Την ίδια ώρα, από την Κύπρο υπάρχει ενδιαφέρον και για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Ίσρα Κολ, τον ποιοτικότατο Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης που κάνει εξαιρετική χρονιά και βγάζει μεγάλη ωριμότητα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κολ εξετάζεται από τον Απόλλωνα Λεμεσού του Γιάννη Πετράκη, υπάρχει... ζεστό ενδιαφέρον και επιθυμία να αποκτηθεί.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Στην Ελαφρά Ταξιαρχία θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή που είναι σημαντικό... γρανάζι στη μηχανή του Γιώργου Παράσχου.

Τις ερχόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Ίσρα Κολ και στο ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube