Stoiximan Super League

Ο Σιδηρόπουλος το πήγε… θεόστραβα στο Περιστέρι, «χάρισε» δυο κόκκινες στον Βόλο μέχρι το 23'

Πώς οι φάσεις στις οποίες έπρεπε ο Βόλος να μείνει μέχρι και με 9 παίκτες, έγιναν τελικά ανατροπή για τους Θεσσαλούς απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Βόλος μέσα σε ένα δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Ατρόμητο κατάφερε να φέρει τούμπα τα πάντα για να πάρει όλους τους βαθμούς από την επίσκεψη στο Περιστέρι.

Ωστόσο, τα πάντα θα ήταν πολύ διαφορετικά, αν ο Σιδηρόπουλος έπαιρνε τις σωστές αποφάσεις και δεν τα είχε κάνει… μαντάρα στο πρώτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ρέφερι έπρεπε να έχει δείξει δυο φορές την κόκκινη κάρτα στους παίκτες των φιλοξενούμενων προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο!

Σε φάσεις που σημειώθηκαν στο 15ο και το 23ο λεπτό του ματς, ο Βόλος θα έμενε με 9 παίκτες και φυσικά το έργο του θα γινόταν ίσως και ακατόρθωτο.

Αρχικά με την κίτρινη στον Ασενχούν, με τον VAR να τον καλεί να ξαναδεί τη φάση και τον 45χρονο διαιτητή να επιμένει στην απόφασή του και να μην την αλλάζει σε κόκκινη.

Έπειτα, ήρθε το λάθος με τον Μύγα που ενώ είχε δει μια κίτρινη στο 14’, έπρεπε να έχει αντικρίσει και τη δεύτερη στο 23’

Έπειτα απ' όλα αυτά, ο Ατρόμητος στο 45' έμεινε με παίκτη λιγότερο – με ορθή απόφαση – και κάπως έτσι οι Θεσσαλοί έφτασαν στην ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x