Τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο Ατρόμητος, ο οποίος γνωστοποίησε την απόκτηση του Ντμίτρι Μπάγκα!

Ο Λευκορώσος αμυντικός μέσος ήρθε χθες (20/6) στην Ελλάδα, υποβλήθηκε σήμερα (21/6) σε πλήρη ιατρικό έλεγχο (αιματολογικές, καρδιολογικές, ορθοπεδικές και εργομετρικές εξετάσεις) και εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

«Ήρθα σε μια ομάδα που από την πρώτη στιγμή διαπιστώνεις ότι έχει μεγάλη ποιότητα και προσφέρει τα μέγιστα σε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή τόσο ως προς τον τρόπο που σε υποδέχεται όσο και στις συνθήκες που σου προσφέρει για να μπορείς να δουλέψεις πάνω σε πολύ υψηλά στάνταρ», ανέφερε.

«Γνωρίζω ότι η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στην Ευρώπη και πως φέτος δεν τα κατάφερε αλλά νομίζω ότι η δυναμική που έχει αναπτύξει είναι τέτοια που σύντομα θα την φέρει ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση», επεσήμανε.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σε μια χώρα που έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες με την Εθνική της ομάδα», πρόσθεσε και κατέληξε.

«Θα κάνω τα πάντα για να τους ανταμείψω με την απόδοση μου μέσα στο γήπεδο. Αυτή είναι και η υπόσχεση που έχω να δώσω στους φιλάθλους του Ατρόμητου: Ό,τι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνω όλα για να τιμώ τη φανέλα που φοράω».

Γεννημένος στο Μινσκ στις 4 Ιανουαρίου 1990, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ενίοτε ως δεξί χαφ, ενώ έχει εκπροσωπήσει όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων της πατρίδας του (νέων, ελπίδων, ολυμπιακή ομάδα και ανδρών)

Από το 2008 μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο φορούσε τη φανέλα της Μπάτε Μπορίσοφ έχοντας κατακτήσει έξι φορές το πρωτάθλημα Λευκορωσίας, 2 φορές το Κύπελλο και 5 φορές το Super Cup. Αριθμεί επίσης 20 συμμετοχές σε αγώνες Champions League. Το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Χάποελ Χάιφα. Προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν (2015-16) με 41 παιχνίδια σε εγχώριες διοργανώσεις και Ευρώπη.

Ο Ντμίτρι Μπάγκα θα αναχωρήσει αύριο για την πατρίδα του και θα επιστρέψει στις 30 Ιουνίου για να ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα του Ατρομήτου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube