Τη μεταγραφική βόμβα της ΑΕΚ, με την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ και όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τη μυθική συμφωνία, ανέλυσε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6! Ο ρεπόρτερ, αφού μετέφερε την ενημέρωση της Ένωσης πως ο Γάλλος σούπερ σταρ φτάνει απόψε στις 20:40 στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου και αναμένεται χαμός από «κιτρινόμαυρους» οπαδούς, έκανε λόγο για μία τεράστια μεταγραφή, εκφράζοντας την άποψη πως είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα μετά από εκείνη του Ριβάλντο λόγω του ότι ο παίκτης είναι μόλις 28 ετών!

«Έρχεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία. Όχι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά για αυτό θα παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από 19 χρονών αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο. Ήταν από τους 2-3 παίκτες, που μας έκαναν να ανοίγουμε την τηλεόραση για να δούμε Γιουνάιτεντ. Αν η ΑΕΚ καταφέρει να τον επαναφέρει, θα έχει κάνει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τις λεπτομέρειες του deal, υπογράμμισε ότι «στο οικονομικό υπήρχε συμφωνία από τη Δευτέρα και ουσιαστικά τις επόμενες ώρες γινόταν συζήτηση για τους όρους. Έχουν μπει πολλά μπόνους κινήτρων στο συμβόλαιό του».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Κώστα Κετσετζόγλου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.