Stoiximan Super League

«Ο καλύτερος εκτελεστής που είχαμε μετά τον Φαν Πέρσι»: Τα 90 γκολ του Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δείτε σε ένα βίντεο και τα 90 γκολ του Αντονί Μαρσιάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Γάλλο σούπερ σταρ απόψε το βράδυ (18/09) στην Αθήνα!

Η ΑΕΚ πυροδότησε τη… βόμβα του καλοκαιριού με την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος φτάνει απόψε (18/09) στην Αθήνα και αναμένεται, φυσικά, να τύχει αποθεωτικής υποδοχής στο «Ελ. Βενιζέλος» από πολλούς… τρελαμένους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς!

Η συμφωνία με τον Γάλλο σούπερ σταρ είναι μυθική, αφού η Ένωση τού προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο, που έχει προσφέρει ποτέ, καθώς θα ξεπερνάει ετησίως τα 3.500.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο Μαρσιάλ αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια, άρα το κόστος του deal θα είναι πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Στα -σχεδόν- 29 του (γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου 1995) έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, με πάνω από 200 συμμετοχές στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2015 έως το 2024! Με τη φανέλα, δε, των «κόκκινων διάβολων», από τους οποίους έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Μάιο, έχει πετύχει συνολικά 90 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Σε ένα βίντεο, μάλιστα, στο YouTube μπορεί κανείς να τα δει όλα, ενώ από κάτω υπάρχουν και ορισμένα σχόλια από οπαδούς της Γιουνάιτεντ, που αξίζει να παραθέσουμε:

- «Ο Μαρσιάλ ήταν εύκολα ο πιο προικισμένος τεχνικά και ο πιο θανατηφόρος εκτελεστής στη Γιουνάιτεντ. Τα κουλ τελειώματά του, ειδικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός, ήταν υπέροχο να τα βλέπει κανείς. Ήταν πολύ καλός και στο να δίνει ασίστ. Δυστυχώς οι τραυματισμοί τού κατέστρεψαν τα τελευταία 3 χρόνια στη Γιουνάιτεντ».

- «Ο καλύτερος εκτελεστής που είχαμε από τότε που έφυγε ο Φαν Πέρσι».

- «Τα 17 γκολ στην πρώτη του σεζόν, στην ηλικία του, και ενώ έρχεται από τη Μονακό σε μια απαίσια ομάδα της Γιουνάιτεντ, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα».

- «Τρελό πόσο ψύχραιμος και συγκροτημένος είναι μπροστά στο τέρμα».

- «Θα μου λείψει, είχε κάποιες στιγμές, που έδειχνε απίστευτος, και πάντα θα τον εκτιμώ για αυτό».

- «Το 19-20, το δίδυμο Ράσφορντ και Μαρσιάλ ήταν εκπληκτικό».

- «Ο Μαρσιάλ ήταν ο καλύτερός μας εκτελεστής στην ομάδα. Από τότε, που υπέγραψε για εμάς, το 2015 και σημείωσε αυτό το υπέροχο σόλο γκολ εναντίον της Λίβερπουλ, έγινε ο αγαπημένος μου. Έδειχνε πάντα τη λάμψη του. Έχει ταχύτητα, ικανότητα, ψυχραιμία στο τελευταίο τρίτο, ευελιξία, ντρίμπλα και εξαιρετική ικανότητα στα τελειώματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x