Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Στο Top-5 των μεταγραφών στην Ελλάδα ο Μαρσιάλ - Μόνο με ένα τέτοιο super deal θα ερχόταν στην ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM τον Αντονί Μαρσιάλ ως μια από τις κορυφαίες κινήσεις ελληνικής ομάδας… ever, αναφέρθηκε στο ηγεμονικό του συμβόλαιο και μίλησε για το κυριακάτικο ματς.

Τις λεπτομέρειες γύρω από τη σπουδαία από κάθε άποψη μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ, αλλά και το σχόλιο του για αυτήν, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6ο Γιώργος Τσακίρης.

«Γίνεται ένας πανικός από τους φίλους της ΑΕΚ για τον ερχομό του Μαρσιάλ. Η συμφωνία ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλιώς δεν θα ερχόταν. Με 3,5 εκατ. τον χρόνο και τριετές συμβόλαιο. δεν μπορούσε να γίνει. Πάρα πολύ δυναμική κίνηση και τεράστια μεταγραφή, είναι το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ σίγουρα. Δεν ξέρω το μπόνους μεταγραφής, αυτό δεν το βάζω μέσα. Νομίζω πως δεν υπάρχει δεύτερος παίκτης στην Ελλάδα να παίρνει άλλο τέτοιο συμβόλαιο. Είναι μέσα στο Top-5 των μεταγραφών στην χώρα μας, με τέτοιο πακέτο συνολικά. Μένει να αποδειχτεί και εξαιρετικό το ντιλ στο χορτάρι», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι άπαντες στην «Ένωση» είναι σε αναμονή της κατάστασης του Λιβάι Γκαρσία, που έχει τραυματιστεί και λογικά θα γίνει σήμερα γνωστή.

Ενώ ο Τσακίρης εκτίμησε πως, λόγω αυτού, μπορεί στο ματς της ΑΕΚ με την Athens Kallithea να παίξει ο Πιερό πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x